Прехвърляне от видеокасета на диск или флаш памет Бургас

Докато повечето филми могат вече да бъдат закупени и гледани онлайн или на DVD, то нашите най-ценни домашни спомени са все още на видео касети.

Ние сме в състояние да прхвърлим/конвертираме старите ви лентови видео спомени на DVD или флаш памет тук в центъра на Бургас! Ще създадем архивно дигиталкно лопие от лентата на видео касета, след което ще можете да ги гледате на вашия домашен DVD плейър или компютър. Всички трансфери от VHS към DVD формат се извършват с най-високо цифрово качество!

Ние сме специализирани в конвертирането на аналогови VHS касети в DVD (цифров/файлов) формат. С предлаганата услуга можете завинаги да съхраните и по-лесено да споделите Вашите спомени и радостни семейни моменти.

Запис от видео касети на диск Бургас


Прехвърляне от видео касета на диск Бургас

Прехвърляне на Видео от VHS касети

Kак да прехвърлим видео касета на диск или USB

Професионално прехвърляне от касета на USB/Диск Бургас

Прехвърляне от мини дв на двд

Прехвърляне на запис от видеокамера

Прехвърляне от VHS на DVD, Бургас – Услуга за конвертиране на VHS касета към DVD в Бургас

VHS, S-VHS, VHS-C Hi8, Digital8, Video8 - MiniDV SD & HD Betamax, B etacamSP, BetacamSX DVCAM DVCPro SD / HD HDV / DV U-matic ¾ " Digital-S / D9 Преобразуване на VHS към DVD в Бургас - Цени

ФОРМАТИ

Всички формати на VHS - 12 лв за всеки започнат час

към MPEG4 или DVD към MPEG4 HD или некомпресирани MOV, AVI, ProRES запис

По отношение на желания формат за възпроизвеждане имате избор да ги получите на възпроизвеждате на DVD и / или като чист цифров файл за вашия компютър на USB или външен твърд диск. Процесът отнема 2 дни и след като приключим, ще ви се обадим, за да координирате приемането / връщането. Ние предлагаме бързи Удслуги с 24 часово изпълнение на поръчката - за конкретни цени можете да се свържете с нас директно . Когато ни носите няколковидео касети, имате възможност да комбинирате вашите VHS ленти на едно или повече DVD дискове, без допълнителни разходи. Комбинирането на няколко по-къси ленти на едно DVD ще ви спести доста притеснения. Това може да бъде полезно и за комбиниране на няколко ленти с подобен предмет, като например прехвърляне на всички видео записи от ленти за рожден ден в компилация на рожденни дни. Опция за прехвърляне на VHS към за твърд диск Прехвърлянето на вашите VHS касети на външен твърд диск или флаш памет се препоръчва, ако искате и да редактирате филма. Типът на файла е NTSC DV, MP4 и AVI, най-стандартния формат на всички платформи за видео редактиране. прехвърляне на видеокасета на диск цена прехвърляне на видеокасета на диск Бургас Комбиниране на няколко Видео касети на DVD

прехвърляне от касета на диск Бургас

Дигитализиране на видеокасети Бургас

Прехвърляне на музика от касета на диск

Прехвърлете старите си VHS ленти на DVD в Бургас!

!!! ВНИМАНИЕ, Знаетели че? !!!

След десетата година на всички информационни носители информацията върху тях е застрашена.

Живот на различните носители на информация. DVD-15г