Черно / бяло копиране Бургас

Задръстване на хартия, проблеми с тонера, липсващи страници, проблеми с качеството и скъпи ремонти. Ако сте уморени от борбата с копирната офис машина, ние можем с отговорност да свършим тази задача вместо вас. Нашето професионално черно / бяло копирно оборудване осигурява монохромни чисти, отчетливи изображения и отлични репродукции на изненадващо достъпна цена.

черно-бяло копиране бургас

Освен това в нашия Копирен център в Бургас при скорост с повече от 100 копия на минута, можем да копираме и най-големите поръчки бързо и професионално. Независимо от поставените задачи и срокове като:- нужда от 100 копия копирани за разпространение, 1000 двустранни копирани и сгънати копия или 10 000 разнородни по медия и съдържание листи документи, копирани, сортирани и подвързани Нашият персонал е компетентен, обучен и с опит с което може да бъдете сигурни, че вашите документи ще са копирани, сортирани и подредени точно и качествено.

Копирането се извършва върху висококачествена хартия 80 гр./м2. с формат – А4 и А3. Черно-бялото форматно копиране се извършва на високоскоросттни дигитални професионални лазерани машини XEROX, CANON и TOSHIBA Черно-бяло дигитално прекопиране върху бяла и цветна ХАРТИЯ. Идеално белият цвят и специалната обработка на използваната хартия осигуряват ярко възпроизвеждане на цветовете

Копирни услуги Бургас на достъпни цени при заявка и в неделя.