Черно бяло принтиране - разпечатване


Черно бяло принтиране на висококачествени и високоскоростни лазерни принтерни машини Xerox и Canon в Бургас. Контрол на качествения печат, независимо от броя на копията. Възможност за печат на различни формати и медии.


Черно бяло принтиране Бургас, документи

Черно-бяло eдностранно и двустранно принтиране на формати A5, A4, A3+ с увеличаване и намаляване мащаба на печата, комбиниране на печата - две, четири или осем в една страница.

Принтиране на документи от E-mail / Имейл /

Принтиране на документи, обяви, тетрадки, списания, плакати, чертежи, визитки и др. Услугата се извършва на - копирна хартия - мат и гланц, бяла или цветна, фолио, паус, самозалепваща етикирана хартия.

Разпечатване на бордна карта в Бургас

Бордната карта е документ, издаван онлайн от авиокомпаниите като,България Еир, Ryanair, WizzAir и др. Този докомент с принтираните имена, номер, датата, час на полета, маршрут и баркод. ви дава право да се качите на определен полет. Наред с документите за самоличност, това е документът, който задължително трябва да притежавате, за да се качите в самолета. Ако не разполагате с принтер, лесно може да изпратите Вашия PDF Файл на нашата поща или от наш офис компютър да го изтеглите директно за принтиране. И не забравяйте, че дори и да имате закупен самолетен билет ако не представите разпечатване на бордна карта, няма да ви пуснат в самолета.

Принтиране/Разпечатване на цифров COVID КОВИД сертификат на ЕС в Бургас E-mail / Имейл /

Принтиране/разпечатване на цифров COVID КОВИД сертификат на ЕС в Бургас и изпращане до E-mail / Имейл на митници и държавни институции

Разпечатване на ваучер в Бургас

Разпечатване на ваучер от сайтове с регистрация в Бургас

Талоните и ваучерите обикновено отпечатваме на обикновенна офсетова/принтерна хартия, но по желание за подарък обикновено предлагаме печат и на 200/250 и 300 гр картон.

Разпечатване на ваучер от Грабо / Grabo Ваучер

Печат на талони за отстъпка, талон за пропуск в дискотека, заведение и т.н.

Принтиране на медицински изследвания и рентгенови снимки